…iesitul pe usa

Asta e partea cea mai dificila cand vrei sa alergi. Daca ai facut primul pas si ai ajuns in parc/la sala iti pot spune felicitari chiar daca alergi 1 km sau 20. Pe masura ce “iesi” mai des pe usa vei vedea ca o sa ai si rezultate pe masura.Tu cum te motivezi sa alergi?

Avem tendinta de a gasi motive care sa ne faca sa amanam: fie ca ploua, ninge, ca avem ceva de facut sau ca ne este lene. Cred ca vi se intampla, mai ales daca alergati sau practicati orice alt sport. Nu este usor sa gasim motivatia dar fara ea nu putem realiza nimic, fie ca discutam de viata personala sau cea profesionala.

Tu cum te simti cand reusesti sa faci ceva ce nu credeai ca este posibil? Cum privesti intregul proces? A meritat? Cand ai avut un sentiment asemanator? Poti sa retraiesti in prezent ce simteai atunci?

Daca nu te poti motiva  atunci testeaza o varianta mai dura. 🙂 Pune un pariu cu un prieten si plateste  pentru fiecare sedinta de sport ratata sau orice vrei sa realizezi si nu esti inca motivat. Sunt curioasa daca lucrurile se schimba cand stii ca ai de platit 200 de lei.

Mai in gluma, mai in serios tot ce trebuie sa faci este sa-ti amintesti de ce ai inceput si ce iti doresti sa simti la final. Realizeaza o legatura intre sentimente si...iesi pe usa!